Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Juka!
Klixovci, zasto brisete komentare kritike upucene vama, zar zaista mislite da represijom mozete bilo csta postici, i da se za te vase poteze nece procuti???
steta samo zbog pada na kraju tekme...vodili cijelo vrijeme i onda kriza..imam osjecaj da ekipa nije fizicki spremna za jake tekme i neizvjesne zavrsnice..jusuf se odlicno uklopio,samo jos da malo smrsa kako bi bio brzi i okretniji
Cudo bi bilo da je u pobjedi ...
Portland pod hitno da nabavi Bajin kompakt disk
Bolji je Jusuf od Jokica sto puta,samo sto ga je trener zajebavao u Denveru.
Ne znam bas, sinoc Jokara tripl dabl
Haj ne seri
Covjeku preksinoc izbiju 2 zuba i nakon nepunih 48 sati opet lola na terenu! BOSNIAN BEAST
razvalio mu onaj most, sreća mu je što nema svojih zuba u glavi.
Imam osjećaj da su najrazmaženiji sportisti ovi preplaćeni nogometaši koji ne dozvoljavaju ni da se priča o njima osim u najboljem svijetlu, niti da ih se kritikuje.