Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti kao da si svjetska klasa ako hoces igrat igraj ako neces nemoras.Ugledaj se kako je Neno Markovic igrao srcem za Reprezentaciju..
Nekakvi crnci su igrali za BiH a Nurkic za posljednje 3 godine izmislja nekakve razloge. Seljak iz Zivinica pa makar biobi u Denveru.
Tesko da je veci seljak od tebe.
@DvaKruga Znaci i ti si iz Zivinica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pare ga promijenile 100% Misli da je dasa
Juka ne sekiraj se obojica su dovoljno nakrali a sad fol razlog navode tebe. Pogotovo konakovic u Bosni, sad u savezu i bježi odmah.
Ako iko više od one dvojice sere to je on :D
Zalostno Bijedno Nema vise Respekta u Sportu ko koga J... 😱😱
ne moras igrati Jusufe, svakako te raja vec otpisala... samo ne znam ko je prije par mjeseci poslao pismo iz denvera pod tvojim imenom i prezimenom na adresu saveza i napisao da se nece vratit u repku dok ne budu podnesene ostavke i da su celni ljudi prepreka tvom igranju...
jedi govna
Ovaj Nurkić je cisti primjer kad seljaku udari slava u glavu,a to što se misli oko repke,pa neka igra a i ne mora...koga nema bez njega se moze
mali ne dipra nego slusaj baju i uzivaj
ma ovaj definitivno izmišlja razloge jer mu nije do igranja za BiH a za očekivati je novo opravdanje kad ga smisli
Seres Nurkicu
Mozda bi radije igrao za Sloveniju?
Jusufe legendo, samo ti igraj! Pusti sarajevske klošare.