Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li neko zna koja će televizija za teritoriju BiH prenositi utakmice sa SP u košarci?
@WillyWonka Arena mislim posto nase televizije nemaju para da otkupe prava,a imaju sve zakonske ovlasti da reklamiraju Durex kondome u sred bijela dana u toku trajanja crtanih filmova...
Ne mogu otkupiti prava kad Arenu drži Telemach, Telemach je najjača kablovska kompanija na balkanu i ostat će upravo jer imaju monopol na Arene i sportske događaje, imaju ubjedljivo najveći budžet i pokrivenost, BH-telekom se jednostavno ne može boriti sa njima, a kamoli jedna siromašna BHRT koja je opet pod kontrolom vlahadije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jeli to onaj klipan što zagađuje okoliš gradnjom vodo-centrala u našoj Zemlji.Kakav debil i koka mozak.
blamiras se
Jel ovo neko iz Klixa podjebava BiH Muslimane? Čuj na igrici 😂😂😂
@mladirale Ne ali ti izgleda podjebajes i to pravo
Pa čovječe jesi normalan? Igrica halooooo igrica.
Kakav je to naslov klixe?