Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Važno je da imaju lijepu sliku, a rezultat manje više.
@kemo1ba kako se zove bosnjo kosarkas? Basketbalija
🙈🙈🙈 👳🏀
2012 godine bio sam na Jahorini kada su juniori na pripremama za reprezentaciju imali utakmicu za provjeru. Ljudi koji su birali djecu dosli sa spiskom 5 min prije kraja.
Bolji igrači nisu pozvani ni na širi spisak. Odabir igrača je bio na prijateljskoj bazi sa trenerima, klubovima. Pročitah negdje da selektor nije ni gledao finale BIH za U18, jer je vjerovatno znao spisak i ranije. Definitivno mnogo bolji igrači zaslužuju da budu pozvani u reprezentaciju, ali nisu projekti klubova, menadžera .
Bori se j..o ti Kamenjas ma...r, sad krivicu svali na 19-snjeg momka, glupane jedan. BiH ispred svih !!!!
Bosnjoci ostavite kosarku SRBIMA nije to za vas Probajte skok sa munare ili ko ce vise arlaukat sa munare
@TrebinjskiVojvoda Ebote osmanski srbijanac u sred m.... p.......
Bas me cudi 😂😂😂
Ko nam je u košarkaškom savezu nije ni čudo.Vjerujem da će momci u narednim tekmama dati sve od sebe da pobjede.Samo me živo zanima zašto je izbačen jedan od boljih igrača.
Bosnje i sport hahhahaha
@PosumIjenaVIahinja Kralju ,nema objave da nisi bošnje spomenuo. Kako te ne iritira više?
30 razlike nije debakl...aj ne seri.
Dajte nam momke iz Sparsa.
@BulevarDiscipline pa to ti je onaj homic otoka boy koji je godinama trazio momke po klixu, ali nakon neuspjeha je povukao taj profil i postao opasan momak hahahah, psuje ljudima i prijeti
@ScoobyDoo daj ti karina moja
Dajte nam momke iz Sparsa.
Polahko samo. Poznajem neke od ovih momaka, borci su to. Nedajte se momci i samo pozitivno. Nije sramota izgubiti.
Kad ce bejha uzeti olimpijsku medalju?
@burek1sa1mesom: Pričaš podrugljivo o sopstvenoj domovini, sjeme ti jbem prodano.
jel u18 ili u16 bila sampion evrope.pusina generacija.samo trenutni zracak svetlosti,sad se ova u18 bori da ostane u a diviziji.jednostovno bosna je sva trula u svemu pa i u sportu.talente izbacujete redje od halejeve komete.sreca pa srpski i hrvatski talenti nastupaju za matice,inace bi u bosni bili i ostali kantonalne zvezde,a brze napreduju u srb ili hrv za 9 meseci ozbiljnog treninga i rada,nego u truloj bosni za 12godina
Nije ni cudo kada je UZP-ovac selektor