Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A cure ni spomenuti nece, valjda premalo muslimanki u timu pa ne zasluzuju da budu spomenute.
Treba istac da je Srbija A pobijedila Srbiju B u zenskoj kosarci, kazem Srbija B jer su 10 od 12 kosarkasica Srpkinje mahom iz RSa al tek im je 18 imaju jos vremena da napreduju i zaigraju za Srbiju
MUUUAHHAHHAHAHHAAAAH....
odsjecite im noge pa nek igraju sjedeću košarku.
ahihihih ahohohoho
Nije smak svijeta, moraju nekad i izgubiti
Nije problem izgubiti, nego je stvar u tome sto planski unistavaju nasu kosarku i igrace. Kapitena Kamenjasa glavati skutor otjerao pred sam pocetak prvenstva.
Bošnje služe za karanje... 😂😂😂
Pa ne možete očekivati od njih da budu kao naši kljakavi odbojkaši, popustite malo.
Boris Džidić je skutor koji vodi igrace u Hrvatsku, dok nasu reprezentaciju unistava. Kao sto rekoh, sve je kriv majmun Sejo Bukva ogromne glave i malog mozga-takozvani politicar
Pa selektror ove ekipe je skutor koji javno slavi takozvanu zlocinacku tvorevinu herceg bosnu. Lik je iz reprezentacije otjerao najbolje igrace i kapitena kao sto je Kamenjas.
Ovo je sve kriv glavati konj Bukva Sejo