Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Zmajevi! Srce ko Trebevic
Nurkić na aparatima
Eh sad fino riješiti se Nurkića, Đedovića, Gordića i sličnih i u A selekciju ubaciti ove momke pa nek se uigravaju dok ne sazre, svakako ne mozemo biti losiji od standardne A selekcije
Ja da mi je uhvatiti ove sto su ti dali minus na komentar da im samarcinu zalijepim volio bih neg ne znam sta...
Sani ih sam uništio.
Kapa dolje momci 👍🏽
Samo nemojte na psihickom planu pasti kao seniori.... Oderite i Slovacku..i onda ste haman pa prvi u grupi!
haman si ko neka nana, haj bona stavi kahvu hamaaan
Bravo momci.
Svaka cast momci! Borbom i upornoscu do pobjede.
Kakva simultanka Campare jbt. Decko nevjerovatno podsjeca na Currya
Svaka čast zmajevi naši !!
Mene Campara pravo podsjeca igrom na Markovica i vidim ga kao nosioca igre A repke u buducnosti. Ima klikere i petlju, sigurnu ruku i ispuni kvotu u svakoj utakmici.
uglavnom demolirao ih Sani
Sani se igra sa njima ko sa malom djecom
Samo da im vratimo za prošlogodišnje četvrfinale: EuroBasket U-18 - Quarter-finals December 20, 2016 France - Bosnia-Herzegovina 75-61
Halal vjera pokazite ovim starijim kako se brane boje drzave.Od srca vam cestitam
one iste sto ste je izdali kad su dosli turci...
U bilo kojem sportu ako savladaš "Aktuelne prvake" znači nešto. A svi znamo da je Francuska u skoro svim sportovima top 5.
NEOCEKIVANO UPOTPUNOSTI, STETA JE VELIKA STO BIG NIJE DAO SANIJU DODATNIH DESET CENTMETARA, BIO BI TO NBA PROSPEKT BEZ IKAKVE SUMNJE, DECKO SVE VIDI I IMA SJAJNU RUKU, U TOM SEGMENTU JE BOG ZA PRECIJENJENOG MUSU, ALI MU FIZIKALIJE NE DAJU DA NAPREDUJE I KOLIKO GOD M IBILO ZAO ZBOG TOGA, NE VIDIM GA NA NIVOU VECEM OD EUROCUPA, A STETA JE TO VELIAK ZA JEDAN TAKAV TALENAT. SAM JE POBIJEDDIO FIZICKI NAJMCNIJU REPREZENTACIJU U EVROPI.
VOLIO BIH DA MI DISLAJKERI OBJASNE GDJE SAM TO POGRIJESIO I DA NAVEDU BROJ MINUTA KOJE SU PROVELI NA KOSARKASKOM TERENU, PAPANI PRIGLUPI.
@opaladopala Mozda si dobio dislajk jer je momak sasvim dovoljno visok za poziciju koju igra, čak dosta veći od jednog Chrisa Paula, a iste visine kao jedan Steph Curry. Ako njima visina nije bila hendikep, neće vala ni njemu. Ne očekujem naravno od čampare da bude na tom nivou, ali reći da mu visina ne dopušta da napreduje je u najmanju ruku debilno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
yebe ovaj mali Campara, ne vadi...