Uz muziku iz Srbije
148

Jokićeva braća u društvu ljepotica slave titulu, napravili su show i s trenerom Denvera

D. P.
Jokićeva braća puštala su srbijansku muziku u klubu (Foto: Screenshot)
Jokićeva braća puštala su srbijansku muziku u klubu (Foto: Screenshot)
Nevjerovatni nastupi u NBA finalu Nikole Jokića tokom cijelog jutra glavna su tema sportskih medija, a njegova braća napravila su show na proslavi prve titule Denver Nuggetsa u NBA ligi.

Jokićeva braća prate Nikolu na svim važnijim događajima, a pravi show napravili su tokom pete utakmice finalne serije Denvera i Miamija u kojoj su Nuggetsi ovjerili titulu NBA prvaka, prvu u 48 godina historije ove ekipe.

Trener Denvera Michael Malone nakon pobjede i tokom slavlja titule našao se na rukama Jokićeve braće koji su ga od radosti bacali u zrak.

Inače, trener Malone je oduševio navijače izjavom nakon pobjede poručivši da ovo nije kraj te da planira u Denveru stvoriti dinastiju.

Za Jokićevu braću zabava je tek počela. Nakon dvorane, gdje su sa srbijanskom zastavom slavili pobjedu Denvera, prebacili su se u obližnji klub.

Na snimku koji se pojavio na Twitteru vide se Jokićeva braća u društvu lijepih djevojaka sa šampionskim rekvizitima Denvera. Navodi se da su se u klubu Lexus opustili uz srbijansku muziku.