Opet u centru skandala
23

Jokićeva braća psovala i provocirala Jacka Nicholsona nakon duela Lakersa i Denvera

E. B.
Nemanja Jokić, Jack Nicholson i Strahinja Jokić
Nemanja Jokić, Jack Nicholson i Strahinja Jokić
Nemanja i Strahinja Jokić, braća NBA zvijezde Nikole, ponovo su došli u centar skandala nakon što je objavljen snimak s utakmice Los Angeles Lakersa i Denver Nuggetsa.

Denver je preksinoć slavio u Los Angelesu i povećao vodstvo u seriji na 3-0, te mu je potrebna jedna pobjeda u naredne četiri utakmice kako bi ušao u veliko finale play-offa.

Sinoć je ugledni ESPN objavio video s te utakmice na kojem se vidi kako Jokićeva braća psuju i provociraju Jacka Nicholsona nakon utakmice.

Denver je dobio utakmicu rezultatom 119:108,a legendarni 86-godišnji glumac je razočaran napuštao dvoranu kada su Nemanja i Strahinja počeli sa provokacijama.

Najprije je Nemanja počeo dobacivati na engleskom jeziku, a nakon lažnog osmijeha mu je na srpskom poručio "Je*em ti mamu". Strahinja je potom počeo mahati najpoznatijem navijaču Lakersa uz ironične povike "vidimo se iduće godine" na engleskom jeziku.

Braća Jokić su ranije pravila incidente, čak i da prijete igračima koji su ušli u sukob s Nikolom, tako da ni ovakvi potezi koje je američka javnost odmah osudila nisu nikakvo iznenađenje.