Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Apsolutno zasluzeno,svako ko tumaci drugacije,a razlog mu je to sto je Srbin samo pokazuje svoju mrznju prema jednom narodu,a ne realno kosarkasko razmisljanje.
@petjezeraBN jokicu svaka cast a srbe naravno da mrzim posle genocida treba da vas volimo
Dok onog majicasa nema ni u top30-om, usmisljeni glavonja.
Gdje je onaj mujahideen nurkic?
JEDAN JE NIKOLA JOKIC! kliks poturdjikani na aparatima :)))
Ima li na muse puse?
Jokic prije Embiida, hahahhahahahaaa pa ovi iz NBA izgleda su pili rakiju i slusali gusle. Embiid je klasa za Jokica. A i Nurkic ce ga poderati, a vec ga je drao.
LeBron i Westbrook u trećoj petorci a Jokara u prvoj. Jeeeeeeeaaaahhhhh
Sad ovi utripovani bosanski pravoslavci koji misle da je to njihov ugrac hahahahaha. Bravo Jokicu
Jokica volim i svaka mu cast, ali kakva je ovo navala bosanskih pravoslavaca u komentarima, sto napadate Nurkica jadnici 😂
Eno Muse kezi se sa bijelim zubima i dan danas dok ostali napreduju.. hh