Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko' iz aviona se vidi da je igrano za kladionicu ili je neka opklada. Tri puta bukvalno gadja isto mesto, a sta je hteo, to samo on zna.
Ok, ovo je za azijski kup, ali slicno je za svjetsko ili OI. Zbog ovakvih ekipa i kvota po kontinentima, normalne reprezentacije se ne mogu kvalifikovati na takva takmicenja.
E svašta, kao da je htio da pogodi od tablu. Užas.
Kladionica je cudo 🤣🤣
H2 -3.5
namjerno
znam sta je pokusavao. od table da udje direktno u kos ali nije uspio. inace istocni azijati vole da ekspertisu sa novim nacinima igre. ako se neko sjeca slobodnih bacanja kao grandma style. rick barry je volio tako da baca slobodna. sada sve vise azijati to rade.
Prodano
Ako je on jedan od najboljih trojkasa azije onda su ovo opravdani promasaji, jer sva tri pokusaja su bila za 3 poena
Igro na Kinu
ovo vise nisu ni cigle nego bombe
sjedio na hladnom betonu izgleda
Hahaha