NY City nije izjednačio ponudu
0
Jeremy Lin seli u Teksas
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu izjednacili ponudu , to je pravi izraz, jedino sad mi da se pravimo nesto pametni \"nisu ponudili isto \" itd. :P ee moj Linu nek ti je hairli , puno si srece donio prosle godine :D http://www.youtube.com/watch?v=8iWWFk6TX18 ovo nikad zaboraviti necu .. Let\'s go Knicks !
Cuj NY City, haha, valjda NY Knicks. I jos nazvase covjeka Tajvancem a lik je rodjeni Amerikanac. Ovi cobani iz Totalsporta zele biti sportska agencija a blage veze o zivotu nemaju, e moji jadovi sarajevski od koga vi vijesti preuzimate.
Jooj! Kako ružno napisano, ili prevedeno, šta god. \"Nisu izjednačili ponudu...\" to je potpuno van duha našeg jezika. Može se reći na sto načina ljepše. Recimo, \"Nisu ponudili isti iznos...\", itd. Ovaj portal povremeno zaliči na ozbiljan medij, a onda imate neku ovakvu provalu koja vas baci u blato, totalno. A i nije on Tajvanac, on je Amerikanac čiji roditelji su sa Tajvana. Na kom, inače, žive Kinezi, etnički identični ovima po Pekingu itd.
New York City ??? ovo neka nova franšiza u NBA, ja sam cuo za Knickse al izgleda da samo novinari klix-a imaju ove najnovije informacije o promjeni naziva franšize nepoznate nama obicnim smrtnicima :facepalm: