Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlično, samo neka igra jake utakmice, nema veze u kojem je klubu. Pored toga, iako ne volim taj klub, mora se priznati da je Partizan jedan od najboljih klubova za mlade igrače. Dule zna posao.
Bravo Gordicu poguraj susjede!
@Znalac, slazem se da je Gordic precjenjen igrac, jako ogranicen, uzo ga Partizan jer ne moze u ovom trenutku naci bolje rijesenje, ako udju u top 16 sto je pravo tesko sa ovako mladom ekipom noga mu je od januara zagaratnovano.
Srecno Gordicu i da budes najbolji igrac Partizana.Bitno je samo da gines u odbrani jer Dule ne trpi lezernos i nadam se da ces svojim sutevima sa distance i ulazima doprineti da Partizan bude jos bolji.Odlicno sto se Partizan ptarasio Tomasa jer covek je jedan od najgorih Amera koji je igrao u Partizanu.Gordic ce biti mnogo bolji igrac kod Duleta i to je dobro za repku BIH.
Partizan je veoma jaka momcad koja igra na par \"frontova\", ima sansu za veliku minutazu, a izmedju ostalog da igra u Euro Ligi.. dobro za njega, a i za repku..
recite konji gdje je trebao otići?
svaka ptica svome jatu leti
Precijenjen kosarkas. Vrhunac karijere mu je krenuti u dribling lijevom rukom. Nemam nista protiv njeg svejedno, sve najbolje u Partizanu mu zelim !
Догодине Немања игра за Србију у Сарајеву против БиХ.
Malo se klubova u evropi moze pohvalit trofejima kao taj ofucani klub ;)
Naravno nece valjda u onaj ofucani KK \"Bosna\" !