Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve ce njih Musa prestici jednog dana
LBJ, masina, vjerovatno ce biti prvi koji ce doci do 40k
Još natpis mamba 4 life, naslutio čovjek...
Kao da je sudbina htjela. Tuga...
ZASLUZENO.
GOAT
A ko je Mamba u PM??
Kaze Jordan da je Kukoc bolji i od Jamesa a 90% Klixovaca se sa tim slozi. Usput, da usporedimo Nowitzkog i Kukoca. Nowitzki 15 puta all star, Kukoc 0 puta. Nowitzki 4 puta prvi tim NBA, Kukoc 0 puta. Nowitzki 5 puta drugi tim NBA, Kukoc 0 puta. Nowitzki 3 puta treci tim NBA, Kukoc 0 puta. Iz svega prilozenog se jasno vidi da je Kukoc "bolji" :D
@CikaJovo Ne razumijem se u ove statistike, ali čovjek ti je predočio uspjehe koje postigne pojedinac, a ti njemu uzvraćaš uglavnom uspjesima koje je postigao tim. Iako mi je Kukoč uvijek bio simpa lik mislim da porediš pogrešne stvari.
Moze ga lretec, ali nikada nece biti genijalac kakav je bio Bryant
mala ispravka.... LeBron James 33655, daleko je sad za sad 36655 kako piše u tekstu.