Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta cemu cestitati kad ga ne podnose vecina veliki igraca..Dzoki je jedan sa stilom i dusom kosarke ...ovaj sve sam i ostali igraci robovi samo skacu cak je dzejm i trener fuj..
Svaka čast ali i on je priznao da je Air Jordan najbolji košarkas. Kada bi zamislili da zbog smrti oca nije igrao par sezona . Prestao sam gledati NBA kada se završila karijera Jordana , Pipena, Melouna, Kempa O Neila, Hardweja i ostalih
Karl Maloun bi za doručak pojeo james i Jordana zajedno,Meloun je drugi na listi vječitih strijelaca iza Kareem Abdul Jabar.
Jedan je No 23...svi ostali su kopije!
Ne postoji jači, snažiji, bolji, disciplinovaniji igrač na svijetu od LBJamesa, česitam ti doktore ove igre! :)
Treba uzeti u obzir protiv kakve je odbrane MJ igrao. Sad se svira skoro svaki kontakt. Pippen bi bio karina po novim pravilima.
Možda je sustigao Michaela, ostaje mu dug put do AIR-a .....
Trebao je čestitati, evo i ja ću. Čestitam!