Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast majstore vjera iznad svega
Bravoo brate nas lijepiii.Sretno ti bilooooooo :D
"Gluhi, nijemi i slijepi su"Šta drugo reći za ljude koji svoje dnevne frustracije liječe na internet portalima i "morališu" druge.Kad pričaju puna im usta demokratije je pederi imaju prava( bez obzira što će možda a vrlo vjerovatno njegovo dijete sutra završiti u krevetu jednog od njih),a kad treba tu demokratiju da pokažu na drugom nigdje je. Vi ste dno dna i još niže i još luđe.Umjesto divljenja čovjeku koji se odriče sumnjivog novca vaša usta su puna zla. Uzmite lopate u ruke , a ponesite i ostali poljoprivredni alat i ovu zemlju učinite čišćom biti ćete zdraviji i normalniji , tada vam ovakve stvari neće biti strane.
Neki ljudi imaju principe drugi nemaju, zato ovi sto nemaju ne mogu sa shvate da u zivotu nisu najvazniji novci, pogotovo onim sto ga imaju a sumnjam da ga Jaaber nema.
To jarane, vidi se da si nas. Ne daj se za pare prodati, Bosna i Bosnjaci su uz tebe!
Bokte koji deb ili rade u ovoj redakciji! Vec dva puta ponavljate tu gl u pu provokaciju da su mu mozda zasmetale golisave navijacice, a nije vam palo na pamet da pogledate sta pise na tom famoznom dresu!? Jel' reklama za kladionicu, alkohol, staaa!? M r s!
njegova odluka -njegova stvar ..samo meni nije jasno zasto uvjek jedan pripadnik jedne religije mrzi drugu, a o istoj nema pojma ...nema ni o svojoj nesto puno ali eto mrzi sve sto je drukcije.. ja mrzim sve religije iz razloga sto su religije(i sto nisam vjernik tj. nisam ovca:))..ali kako neko ko vjeruje u boga moze mrziti nekoga koji isto tako vjeruje u istog boga samo eto moli drukcije..koji ste vi licimjeri..
Brat je lud ko struja, al ako ode u S.Arabiju da bi uzimo milion godisnje onda ne znam moram li ga zalit zbog ''ludila''.
mnogo bolestan covjek
postavljati vjeru iznad svega drugog svjedoci jedino o nedostataku intelekta. ako nesto znas - znas, ako ne znas - onda vjerujes. cijeli zivot i sve odluke bazirati na necemu sto ne znas, nego nagadjas - to moze samo budala.
A opet posjeli vehbosi familiju ppred komp da udaraju unlikeove na komentare normalnih ljudi. @mmmm - Popusi ti moj Komunisticki K...U:::R:::::A:::C
M nema ovo veze s vjerom, lik pobudal...io i to je to. U Italiji igro za Montepaski i Milano, jesu to tamo navijačice obučenije.
nerviral i vas kad neko ostavi ono prazno u komentaru pa morate ici skroz dole a nigdje niceg. jos ako sa telefona citam komentare izlize mi se screen. ako ti upravo citas sa telefona bas mi te zao... jel ti se izlizo screen? izdrzi jos malo mozes ti to ;) jos malo pa si svrsio nadam se da se ne ljutis na mene pokusavam bit smijesan ako mislis da sam smijesan klikni palac-gore ev jos malo gagaga
Na ovom portalu izgleda najvise vise komunjaric.e ,e moji jadnici,sila ste velika dok vas kakva bolest ne spusti na zemlju a onda odjednom ima Boga,ne bih u vasu kozu ni za milijarde maraka,i ovaj covjek je to shvatio ,da novac nije sreca istinska vec da je to vjera u Jednog i Jedinog Gospodara svih svjetova!
Postavljavnje vjere iznad svega svjedoči o ogromnom karakteru, a ne o zemlji koja je u navodno u srednjem vijeku. Možda si ti zaostao u srednjem vijeku, ako ne dozvoljavaš da neko praktikuje slobodu izražavanja. Ako ti smatraš vjeru nečim sporednim, to je tvoja stvar, ne kažem da te podržavam, ali je moje da to poštujem, A ti se zapitaj šta će ostati od tebe kada smrt okusiš. Nadam se da će Bog spustiti milost na tebe i odvratiti od takvog razmišljanja, a i sve nas. :)
tenkre!!!!
3.14CKA iznad SVEGA!!!