Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poprilicno su tanko odigrali...mozda mogu igrati i bolje ali onakvu Belgiju su trebali uzeti sa 20 razlike...puno srece i nadam se da ce uci u skupinu A sa ovom generacijom
Trener za čovjeka! xD
neko kaze da je zivio u eri hektora i ahila, ja kazem zivio sam u eri nenada markovica, koja je ovo bila igracina, ziva legenda, drago mi je da ljudi u kosarkaskom savezu su konacno dosli pameti i na pozicije selektora doveli kvalitetne kadrove, kao firke, neno, i aco petrovic. A rezultata nema bez ulaganja, ma koliko talenta mali, trebaju nam tereni, kamopvoi za mlade i druge stvari tek onda sa time imamo sansu za neki rezultat vidljivi, kazem sansu jer sve zavisi onda od sposobnosti tih momaka. Dok toga nema necemo imati ni u jednom sportu vidljivih rezultata. Kada kk bosna nema svoju dvoranu nego placa z anju hej europski prvak placa za iznajmljivanje dvorane, jos uz to je nekadasnji slavni europski gigant kk bosna runiniran klub da bi nekakvi nepostojeci klubovi igrali kao listica i zaseok laktaski eto zato nam je kosarka na dnu, jer su giganti kao sloboda dita i kk bosna jedan je cini mi se ugasen drugi ruiniran uslicnoj mjeri od kadrova sda stranke
Jusuf Nurkić DOMINATOR. Za 2, 3 godine, ako njegov razvoj bude tekao kako treba, i ako ga ozljede zaobiđu, imat ćemo centra NBA kalibra.
a gdje se igraju ove utakmice- može li se gledati
Domaća košarka je jedini sport koji nije na aparatima, bar po rezultatima. Reprezentacija ima solidne rezultate, Široki je regionalno uspješan, Igokea bar parira komšijama... Jedino nam košarka valja.
ovo je odlicna vijest s obzirom da je domaca kosarka na aparatima....treba sto vise raditi sa mladim....narocito legende bh kosarke koje imaju sta prenijeti na mlade.
Gled\'o utakmicu...dobri momci! Ima budućnosti!!!
Hajd makar nešto lijepo od našeg BiH sporta