Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao da je nas CIK borja izborne rezultate...
Lebron povrijedjen ne igra za LA koji ga placaju basloslovno i onda se oporavi za all stra utakimcu i treba se povrijediti i da ne igra ove sezone nikako doveli ga da ih makar u play off odvede a on povrijedjen nikako da se oporavi i nece uhvatiti play off iako su bili na dobrom putu... na zalost :(
Lebronova ekipa da ne ode u Play offe hahaha , sa kojeg si ti brda ?? Jesi to u grad sisaso ,u igraoni na klix usao malo???
kako je prosao musa?
Pa bolje nego ti, svakako. Zavist je čudna stvar, koja od čovjeka može napraviti zajedljivu karikaturu.
Jarane ja nikako da skontam ovo
Treneri ce izabrat rezervne igrace , a dva kapitena znaci Lebron i Giannis ce birat od tih igrace nema veze da li neko igra na East side , primjer Wade igra za Miami znaci East, moze ga Lebron izabrat da igra za West .
@BHReaInost2018 Slabo, slabo, ali ne samo Bošnje. Ni Srbi, ni Hrvati se nisu baš pokazali. Naročito su se Srbi osramotili, kad nisu glasali za Jokića, a momak je zaslužio da bude u prvoj petorci. Ja sam, recimo, glasao i za Nurkića i za Jokića. Inače smo mi na ovim prostorima poglupi, umjesto da glasamo svi za nekog igrača, pa ga poguramo, mi se glođemo po portalima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)