Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najveci fejk u NBA istoriji je ovih 70 poena...trener sam na kraju trazio da igraju na njega sve da postigne sto vise poena..i sad on se treba ponositi sa tim? ne znam je li ponosan, mene bi bilo sramota reci da sam dao 70 poena na takav nacin...jer to nije onako kako bi trebalo da bude vec stimano da dodje do toga..
Izgubili molim te IZGUBILIII NE IGRA SE TENISSSSSSS nisi sam
Džaba im sve kad su izgubili, poserem mu se na poene, na trećem su mjestu najlošijih timova ove sezone.
Gube utakmicu, ali su navijanje i emocije prešle sa ekipe na njega kao pojedinca da obori rekord. Sjajno...
Umrla je timska igra u ovoj nba
Steta jbg toliki posao odradio a opet izgubise
ovaj sam zabio vise nego neki cijeli tim
Ko zna zna
I Mile DOdik u porazu Srpske trpa li trpa rekordno pa ništa. Ne pomaže ni čuveni playmaker Dragan Čović Čirilica. Nešto je bio nahlađen ovih dana pa nije bio u BEogradu na godišnjici NATO agresije na nevine Srbe sa Dodikom !