Play-off prvenstva BiH
0
Igokea pobijedila Široki sa 73:58
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna ti je p o p u š i l a od višegradske Varde, Čapljine i mrkonjićke Mladosti, da si ti živ i zdrav. To što ste osvajali bilo je davno, kad su za Bosnu, uz Delibašića, igrali ŽARKO Varajić, ANTE Đogić, PREDRAG Benaček, RATKO Radovanović i drugi. Otkad ste umislili da imate veze s tim, počeli ste propadati.
A s kim je igrala naša Bosna? Mi smo bili prvaci Evrope, kakvo je ovo finale bez nas?
Nije nego su Igokea i Široki majorizirali Bošnje i Bosnu. Sad pjenite, a meni svejedno, osvojili Hrvati ja Srbi. Bitno je sa je vama ušao do jaja.
Igokea majorizirala Široki 73:58.
keramičar 15.05.2012. u 23:06 e je.b.em ti našu košarku i mat.er kad se ja kladim na ci.g.ane iz širokog, uzmu ih 24 razlike u prvoj a sad ne mogu je.b.em im sve usta.ško --------------------------------------------------------------------------------------------- E, moj keramičaru, zbog takvih kao ti i jeste ovaj rezultat. Naime, glavni sponzor Širokog je WWIN kladionice, uzele su se pare od kladionice, a Široki će, umjesto još jedanput, svoju dvoranu napuniti dva puta sa po 4000 ljudi, puta 5 KM - znači i tu je dodatnih 20000 KM. Prva petorka Širokoga na terenu je provela ukupno 6 min. Igraj na sve domaće pobjede i nećeš imati problema. Nije sve crno - bijelo, nešto je i sivo.
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
Prilicno neocekivano ali svaka cast za Igokeu. Interesantna finalna serija u kojoj igraju nase dvije najbolje ekipe. hoopsuniverse.net
e je.b.em ti našu košarku i mat.er kad se ja kladim na ci.g.ane iz širokog, uzmu ih 24 razlike u prvoj a sad ne mogu je.b.em im sve usta.ško
BRAVO IGOSI MOJI!
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoji Kraljevina Bosna, i postoji kompletno srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Budite dio tog drustva. Igra ukljucuje sve. Od posla, rada na poljima, bavljenja politikom, sukoba. Provedite dan u krcmi, popijte pivo, igrajte pokera. Postoji kompletna europa sa savim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je pljackati otimati, trgovati, biti aristokrata, plemic ili dio obicnog puka. Moguce je naci zenu, ozeniti se. Igra je i za djevojke i za muskarce. Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte..ne kosta vas nista.