Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je ovo ba, Igokeja prva ? o.O Haman nisam odavno upratio ovu nasu kosarku, svaka cast!
i nisam iz RS-a, ali bez obzira na sve to, pravo mi drago da je jedna bh. ekipa na vrhu :)
Ne znam gdje ti u Igokei nađe Bosance? Ima Amera i Srba, Bosanac nema, oni igraju hrkljuš, ispijaju kaHve i bacaju bombe po Sadaka Cityju.
Sta im je, Igosi poludili aman?! Ili je velikim klubovima (Cibona,Partizan..) ohladila ova regionalna liga.
Igokea je trenutno jedina svijetla tačka bosanskohercegovačkog klupskog sporta. Svaka čast momcima, neka pokažu da Bosanci znaju košarku. Gledao sam utakmicu i ne sjećam se kad je Partizan ovako demontiran, u drugoj četvrtini dali 7 koševa.
Cestitke Igokei za izvanrednu utakmicu i za sve sto rade ove sezone u ABA ligi. Svaka cast momcima i treneru Draganu Bajicu. hoopsuniverse.net
Cestitke za KK Igokeu !!! Da hoce nas jedan klub u euroligi zaigrat :))) Proud to be bosnian !!!
bez obzira na ova regionalno nacionalna prepucavanja Igokei svaka cast.
@Rasta nije da ne prati, nego ne zna.. svi su oni isti u RS, gledaju se kao nezavisna drzavica :D
Mozda covjek ne prati ni politiku niti kosarku, ali ti ocito ne pratis geografiju. RS je za tvoju informaciju neotudjivi dio BiH.
Aferim!
A kako je u ABA ligi igrala naša Bosna?
Lijepa utakmica sinoć.