Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki deja vu u Bosni, i dalje se sve isto dešava, plaćaju se polovni igrači sa one strane Drine (kunem se da nisam nacionalista i da nemam ništa protiv Srba), a dok je tako, opet ćemo za kratko vrijeme slušati priču o blokadi računa i gašenju naše nam Bosne. Nema jake i stabilne Bosne bez domaćih snaga, na greškama svojih prethodnika ništa izgleda nije naučila ni sadašnja uprava.
Dodo zaklo krmka
joj de nemojte kakiti puno, igokea kvalitetnija iskusnija zasluzuje titulu itd., a bosna je podvig napravila uzimajuci u obzir da prije pola godine bili su pred gasenjem i to je to.ako budu ovako radili sljedece sezone bice bez premca u drzavi.
Igraće se ovdje pet utakmica da se uzme što više para. Nažalost, nema ovdje k od košarke. https://www.facebook.com/skokunapadu/
Pašće krmci krmojedski u Sarajevu. Hajmo Bosno.
Nemate sanse kozojepci
@Ladlam @Varaga900 kako ste jadni obojica...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kvalitetna kosarka...nevjerovatno, malo publike....cestitke za obe ekipe na prikazanoj igri.
Igrali odlicno prvo poluvrijeme i onda . Ne razumijem kako su prokockali brzo prednost. Steta. Sretno u Skenderiji.