Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi cemo za dvije godine u Sloveniju samo ako Sabit ode, ako Bajramovic napokon ne shvati da veze nema sa kosarkom i ako Bavcic prestane da se pojavljuje na reklamam, bilo to ovako ili onako....
Bosna i Hercegovina je uvijek bila i uvijek će biti dio Hrvatskog Domovinskog Prostora (HDP) i kao takva zaslužuje da uz maticu Republiku Hrvatsku u šeher Sarajevu i stolnom Mostaru ugosti par utakmica Eurobasketa.
hrvatska je sportska velesila i u svijetu sporta se prema nama odnose kao prema gospodi...a vi ste egzotična ekipica koja obično zaluta negfje i provali se...uglavnom lajte ćukenja jer samo to i znate 24 posto-jedan korak naprijed dva nazad
košarka-2. O.I.1992 2.S.P. 1994 3.E.P.1993-1995 nogomet-3.S.P. 1998 uz još 2 sudjelovanja na svjetskim prvenstvima kao nezavisna država i kao narod i zemlja koja je dala dvije zlatne kopačke dražana jerkovića i davora šukera rukomet-1.S.P. 2003,1.O.I.1996 2006 uz još druga odličja na europskim i svijetskim prvenstvima kao i olimpijskim igrama uz organizaciju svjetskog prvenstva 2009 odbojka-3. E.P. ŽENE 1995 1997 1999 vaterpolo-1.S.P. 2007 uz brojna odličja što nacionalne vrste što klupskog sporta goran ivanišević janica i ivica kostelić đurđica bjedov duje draganja blanka vlašić....
@ap - jesil se to ti @Srblje opet maskiro? Kako ja sve vidim, jelda? Ne brini, neću nikome reć.
hrvati jako slabo organizuju napad, odbranu još gore, ali zato su u organizaciji gey parada i evropskih takmičenja nenadmašivi ! ! !
Pa kad sad opet ispadnu iz grupe gdje ce ici, morace ih protjerivati u Burkinu Faso!
Ne diraj mi Srblja. A o čemu bi ti pričao? Košarci? @Srblje brate, da znaš da sam mu puko unlajk.
...dosadan si vise majmune s tim sirenjem primitivizma i nacionalizma, ohladi malo
Trenutno zeleni razvaljuju smrdbiju
@Srblje - nek si im reko sine junački. A šta je repka? I ovaj ujko nešto napisa al ja ništa ne razumem. Prevedi brate srpski.
a bosna ce okupirat hrvatsku
\"On je kazao kako bi Hrvatska, kao i Italija, bila samo domaćin jedne od grupa prvoga kruga takmičenja i to u Zagrebu i Milanu. \"....znaci ipak ce Hrvatska okupirati Italiju.