Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jest shaq malo pretjero, bynum nije ni drugi najbolji a kamoli bolju od howarda, uostalom sinoc se vidjelo ko je bolji
Ocito ovaj nije gledao sinoc tekmu... Howard je nosio Gasola i Bynuma na ledjima i zabio preko 20 poena i imao preko 20 skokova...
Taj \"konkretan dvoboj\" bio je finale NBA gdje ga je Dream prosuo ko casu vode. Btw, Shaq je svojevremeno bio predsjednik kluba obozavatelja Olajuwona :) Shaqa su do veceg broja prstenova povukli bolji suigraci, gdje god je igrao imao je dominantnog point guarda uz sebe, u Orlandu Hardawaya, u Lakersima Kobeja, u Miamiju Wadea... a kad god su se medjusobno susretali, Olajuwon ga je dobijao. Takve statistike ne lazu. Olajuwon je tehnicki i defanzivno daleko bolji, plus mnogo bolji sut, Shaq je samo fizicki jak, zivotinja za zakucavanje koji ne zna ubaciti slobodno bacanje. Kad si ga vidio da istrci brzu kontru? Nikad. A Olajuwona? :) Kojeg si jos centra vidio da moze istrcati kontru? Olajuwon je bio dominantan u eri velikih NBA centara (Ewing, Robinson, Morning), Robinsona je takodjer unistavao i to kad je ovaj bio MVP. A kad i Shaq kaze da je radi Dreama morao uvjezbavati novu vrstu suta (ovaj ga ubio blokadama), ti tu nemas sta dalje pametovati.
Hahahaha, kakav si ti lik, idi lijeci se momak.... Shaq je u najbolje godine dosao POSLIJE toga za sto je vezan tvoj citat, dok je igrao u Lakersima. Pogledaj malo statistike, informisi se, i ne fataj se jedne izjave, koja uopste nije relevantna da poredi dvije karijere, vec konkretan dvoboj izmedju njih dvojice. Shaq je imao 10 sezona zaredom u kojim je postizao 25+ poena sa 10 skokova, Hakeem jedva cetri, i da ne nabrajam druge rekorde i statistike koje je Shaq napavio u svojoj karijeri. Hakeem je legenda, ali Shaq je najbolji centar u istoriji lige (uz Wilta). Zato pssst!
Ti si stvarno neki papak, pa sam Shaq kaze da ga je Hakeem ubio. Evo ti njegove rijeci: \"If I can\'t beat you, I\'ll be a man and say I can\'t beat you. I\'m not going to cry about it... I\'m the first guy to say that somebody is better than me. I was the first guy to say Hakeem Olajuwon beat me in the NBA finals. He killed me. He dominated me.\" Olajuwon outscored O\'Neal in every game scoring more than 30 points in each and raising his regular-season rate by five while O\'Neal\'s production dropped by one. Olajuwon was again named Finals MVP. He averaged 33.0 points on 53.1% shooting, 10.3 rebounds, and 2.81 blocks in the 1995 Playoffs. A sto se Bynuma tice, vjerovatno bi mu minutaza bila prepolovljena da je i Odom ostao u Lakersima, toliko o njemu.
Aj ne rise Jale, sviju ti, Shaq je najdominantniji centar u istoriji lige! Da si reko Wilt je bolji, pa ajde okej, to se i moze reci, ali Hakeem da je bolji od Shaqa, pa ti si SMIJESAN covjece, toliko da ne znam ni trosim vrijeme da ti nesto napisem... On topic: Treba prvo poslusat sta je Shaq rekao! Nije vrijedjao Howarda, vec rekao da mu je Bynum bolji, iz razloga sto je ofanzivno raznovrsniji, ima i lijevi i desni polu-horog jednako dobar, za razliku od Howarda koji je limitiran na desni, i vecinu koseva postigne zakucavanjem, bez ikakve tehnike ili kretanja sa loptom. Zna Shaq sta prica! Supermen jeste odlican, ali ako Bynuma zdravlje posluzi ove sezone...ispostavice se da je Shaq itekako upravu... ;)
howard-u niko od trenutnih nba igraca nije ni do koljena...
Cuj ovog Shaq najjaci centar svih vremena, kao prvo nije poredjenje Howarda i Shaqa nego Howarda i Bynuma, a kao drugo Olajuwon je tog tvog Shaqa maltretirao po terenu i radio mu sta je htio i kad je htio, i ne samo njemu nego i Ewingu, Robinsonu i ostalim. Samo je razlika sto Hakeem The Dream nije nikad ovako lajao po medijima kao Shaq pa su klinci poput tebe u zabludi.
realno shaq je najjaci centar svih vremena...howard koliki potencijal ima veze nema....
šatro superman howard je kloc. Shaq i Bynum su za njega doktori kosarke.
Bynum jeste dobar , odlican , ali je stalno povrijedjen , a reci da je bolji od Supermana je smijesno :) :)
Superman legenda ! Shaq uzivaj u penziji i ne rise
Howard je za Bynuma izmislio kosarku.
Joj brate nema većih dupeglavaca od ovih košarkaša.
haj ne seri howarde, mozes se samo sageti lagano shaqu