Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Finale GSW-Boston ali i Rakete se drže mada teško da će uspjeti da ponove ovu utakmicu.
Harden kralj...
hjuston odlicno "tricasko" vece, ali da li mogu ovako raspolozeni biti do kraja serije, da bi dobili GSW u 4 utakmice moraju stalno ovako raspolozeno vece imati..inace ona 2 guranja duranta i greena pokazuju kako su odvratni, dok nije bilo duranta simpaticna ekipa, a sa njegovim dolazaskom najmrza ekipa
I ostaje im samo šut. GSW pod košem igra izvanrednu odbranu. Small Ball su izveli sa Greenom na centru koji limitira Capelu. Curry ne može nešto, Durant odličan. Ako Harden i Paul povuku, još koja trica Gordona, Tuckera, Andersona... možda i dobiju. Kvalitet je na strani Ratnika, ali vidjet ćemo. Dobra košarka se igra.
Rakete uzimaju!
Koji Curry? Brada otac igre 😎