Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikakve sanse Miami ne bi imao protiv Bullsa a MJ bi ubio Jamesa, mislim da bi i sada MJ sa svojih 51 mogao igrati u NBA ligi bez pretjerivanja, mozda se nikad vise ne pojavi takav sportista, nije bez razloga od ESPN-a proglasen sportistom stoljeca.
MJ, jedan jedini!
pa nije to bas toliko davno bilo tako da i nije previse razlicito. bilo je manje timova I liga je bila neuporedivo jaca. uskoro ce biti na espn dokumentarac o cuvenom draftu iz 84te (olajuvon, Jordan, barkley, Stockton - Jordan bio treci pick)...btw, nedavno magic johnson u jednom razogovoru na tv rece da bi Jordan iz svojih dana dobio lebrona 9 od deset basketa jedan na jedan I niko ne rece da nije u pravu osim ovih sto imaju manje od 18 a jordana nikad nisu ni gledali.
Tesko je uporedjivati razlicite generacije. Ali ako nista, tekma bi bila preluda za gledati.
svako svoje stado hvali, ali bilo bi dobro pogledati ovaj duel.