Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
L.A. se kasno probudio za play off. :-( L.A Lakers 4ever...
@epa ma nisu se oni kasno probudili, oni jednostavno nemaju kvalitet.Moraju dovesti na ljeto nekog superstara/all stara
@cemusveovo ili 2-3 super stara jer oni imaju super mladu ekipu i nemaju problem sa ogranicenjem budzeta jer im nisu igraci placeni kao u ostalih ekipa a ovi igraci sto igraju su stvarno dobri samo im malo iskustva fali ali bit ce sljedece sezone bolje..
Cavsi bez odbrane igraju.
zapad ce biti zestok u play off-u....OKC i houston ce biti velika prijetnja GSW-u i jos + Spursi ako Kawhi udje u pravu formu....sta reci za cavse raspad sistema ali totalni..ako ne naprave trade u ova 2 dana nemaju sta traziti