Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko vidim ovdje ima maloumnih koji misle da je više od 1 procenta ovog iznosa otišlo svim plesačicama zajedno. On taman da je svakoj dao po 50000 to im je se oduzelo I tamo kao i ovde mafija drži striptiz barove, nema s njima pregovora Cure ako su se vratile sa po 1000$ to veče one ne znaju za sebe.
zamislite da nargila barovi kace dresove fudbalera zelje i sarajeva. ne bi bilo mjesta na plafonu.
Hadžija
@broj dva novalic,solak i fikret bi ga svukli u ravan za 10 dana
Pa matori, ko ti je đuskao, Demi Moore?!
Hardene jesili to bio "punjac"te milionske veceri....ili gledalac. Kako god tvoje zaradene.
posteno ih je zaradio, mislim da je moralnije na k.urve trosit nego slat donacije u bosnu
pa i ove ku*ve subpostenije nego tipa severine i amre dzeko koje gledaju kako cete must citav zivot. ovdje bar dodjes platis svoje i razlaz
Da je svima u baru platio po onaj lap dance i po flasu dzeka ja opet ne kontam gdje je tu milion
@JiguBigule imas boca sampanjca koje kostaju po 20 hiljada $ ili vise a imas isto tako i vina po 50.000$ ili vise a plus sto je vjerovatno kitio plesacice i konobarice .................
@JiguBigule ah da najskuplja boca vina prodata je sa mali 500.000$ :)
Gdje su oni što kažu za one iz Katara i Saudijske Arabije kad potroše pare da su mogli na gladnu djecu baciti koju paru. Mogao je i ovaj ali se odlučio da baci pare na pichetinu!
@MrziteljPDA kako si glup nevjerovatno , tvoji idoli smrdljiv arapi NISU ZARADILI TE PARE , jer da jesu ne bi MBS dao 450 miliona $ za sliku , POGOTOVO STO JE ON VELIKI VJERNIK MUSLIMAN, ili dati na box mec 200 miliona $$$ ili kupiti 40 Ferarija , ili zlate WC solje i slavine KONTAS LI DEBILCINO RAZILIKU izmedju toga AH DA ZAR JE U ISLAMU DOZOVLJENO KUPOVATI SLIKE ??????
@MrziteljPDA nahranio je djecu striptizeta konobarica itd...