Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nurk će biti na pripremama 5 dana, ono malo trenirati za raju i malo za sebe, svoju formu i onda ide simuliranje povrede, odlazak u SAD na pregled itd... Ko se smije kladiti?
kako je bosnic otisao, nestala i euforija
ja se bojim kako ce saradnja Muse i Nurkica izgledat. I jedan i drugi imaju ego i to moze vise skodit nego pomoc
To se našle pare. To je fina vijest ako je tacna. Košarku poslije fudbala najviše volimo. Prva petorka npr ova Robertson, Atic, Musa, Halilovic (Sulejmanovic) Nurkic. A na EP pa realno Mađare možemo dobiti, mozda Nijemce ali mozda. Sa Francuzima i Slovencima nemamo šansu..Mislim Luka Dončić, sta vise reci.