Došlo je vrijeme da prođemo dalje
0
Hadžić objavio uži spisak igrača za EP u Litvaniji
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Harune Mahmutoviću, gdje ti je Preldžić/Preldžič/Prelciç? \" Proceduru nam je objasnio Harun Mahmutović, generalni sekretar KS BiH, vjerovatno najzaslužniji za povratak Preldžića pod okrilje bh. Saveza: „Ostalo je da se riješe stvari administrativne prirode. Obzirom na dozvolu FIBA to neće dugo trajati. Prijavit ćemo ga za EP i očekivati dobre vijesti iz Litvanije“, dodao je Mahmutović\" Kud povjerovah :/
@ Neno djelimicno se slazem s tobom,ali na ovaj nacin : markovic,djevdo,firic & co su bili puno bolja EKIPA, igrali su srcem,patriotizam.Ovi sad novi kosarkasi su pojedinacno bolji od one ekipe, ali nemaju ono nesto...ufurani,zvijezde,ne bore se.Ali moji su i volim ih.A tekme protiv hrvata,ono se nikad nece ponoviti,Zna li neko ima li se gdje skinuti na netu?
majmunska posla... standardni problemi u svim našim reprezentativnim utakmicama.. pored košarke sranja se dešavaju i u rukemotnoj a pomalo i nogometnoj reprezentaciji.... pogrešni ljudi na jako bitnim pozicijama... dok se Sabit ne makne sa fotelje nema od \"NAS\" ništa.. žalosno je ali je tako... Pa pogledaj ovog lika u sredini... skoro je radio na Hayatu u onoj konjskoj emisiji \"zvijezda možeš biti Ti\", a vidi ga sad... petlja se u košarku...cccc.. A imamo tako dobra imena u reprezentaciji.. Pa pogledajte samo Đedovića i Teletovića... ubitačan dvojac... ali ja mislim da ćemo se brzo vratiti iz Litvanije..
Jarane, pa bilo je vec bosanaca/hercegovaca u nba, eto ti prvi varda bio godinu u Washingtonu, a da ne spominjem radojevica, sasu danilovica, zoku planinica, vladimira radmanovica. da si rekao cekas da zaigra prvi bosnjak ili bosanski musliman pa hajd, mada je igrao i novopazarac mirsad turkcan-jahovic od srpskih muslimana, ali i on je Bosnjak, kao i roditelji hidajeta turkoglua i semiha erdena-murica.
Sad nesto kontam ko bi mogao ispasti...od ovih otpadaju tri...jedan niger,tuljkovic i mali halimic vjerovatno,po meni,...gledao sam sinoc U-20 protiv makedonije gdje treba da odskace od svih, a on nije pokazao skoro nista,jeste potencijal ali daleko je to od A tima...ali zato ovaj mali Kaplan ubi nogama,nedavno sam gledao neke njegove tekme...momak ne da je prejak nego gori...bas bek kakav nam treba,,,kao nekad neno...jak suter, a puca od samopouzdanja...ne libi se sutati i uzeti odgovornost kad je potrebno i sto je bitno skoro sve pogadja...sve mu ulazi!!!
od 6 ekipa u grupi mi cemo biti 7 pa pogledajte samo na koji nacin smo dosli u Litvaniju sve vam je jasno.
Biće dobri za nabijanje koš razlike!
Da sam na mjestu ovih amerikanaca ne bih doso nema para. Posto ce samo jednog moc povest na prvenstvo. Pa treba se drugi spremat onako jel da se dokaze??? De pjano dodji sebi!
Lockout u NBA nam ide u prilog, konačno će se sve zvijezde odazvati
HALID BEŠLIĆ JE BOLJI KOŠARKAŠ OD SVIH NA SPISKU!
Strasno fina ekipa ako se svi odazovu, podvukao bih Teletovica, Djedovica i Hodzica (jedina nada da bosanac ikad zaigra u NBA), bude li u stanju postaviti ih bice to mnogo jaka ekipa, no gledao sam ga kako \"barata\" sa reprezentacijom protiv Velike Britanije, ako onako nastavi, onda nek\' nam je bog na pomoci!