Košarkaši danas protiv Crne Gore
0
Hadžić: Nadam se još boljoj igri i pobjedi
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao i uvijek 3/4 uvijek gubimo.
zali samo jucerasnje utakmice, pa kad nismo u stanju onako slabe grke dobiti tesko da cemo ikoga... cijelo vrijeme vodis i na kraju padne ti moral tuga sama, to se samo nama desava
EVO JA IMAM NA TVOJIH 49%, KUĆU, 100 DUNUMA ZEMLJE, 30 DUNUMA ŠUME I STAN U DOBOJU. ŠTA TI IMAŠ???
ekspresno protjerrati sve košarkaše i trenera i napustiti euro te zabraniti nastupe na velikim takmičenjima, bruka.....
Koji je glupan onaj Jazivn prvo nas ukopa, a na time-outu svi gledaju selektora on gleda plesacice... mupm
nemojte o sabitu lose ,vidi se da je covjeku stalo dok je himna trajala oci mu pune suza bile (mozda i zbog tog sto je znao sta ga ocekuje : )
tesko nama sa sabitom ja sjecam tog covjeka odavno kakva mu je taktika,prija je uvijek igrala jedna te ista petorka po 2-3 godine u nizu,ako kakav igrac udze sa klupe to je lutrija,nikad nisu mogli mladji igraci dobiti sansu neiskustvo, a sad je doso na gotovo profilirane mlade igrace djedovic,gordic,bavcic i opet ga ne ide dokaz je ocit nije se plasirao na EP,vec smo ga dobili na poklon zaslugama gosp. djonlagica.
Ejjj pa bas smo igrali .... suepricka... Ako ko ne zna ja sam Sabit Hadzic i volim da ga primam u paksu...... A sve bi bolje bilo da je neko umjesto mene kao selektora ali j.b.g ja sam tu i ja ga primam....
Joj ove će svi redom nakantati, bolje vam je kupite prnje i marš u svoje klubove.
fale skokovi,blokovi, te trener i petlja prelomnim momentima...
idemo po pobjedu- c i j e n a t o r. b a
MA IGRALI SMO SUPER, ZA RAZLIKU OD KVALIFIKACIJA. TO ZMAJEVI!!?
Teletovic je najveca rupa u odbrani. Njegove greske u odbrani su prelomile utakmicu. Samo ga pratite, pa ljudi on samo igra \"alibi\" odbranu da se kaze da je tu. Sabit veze nema, sinoc su nam Grci prodali nekoliko akcija gdje su ostali sasvim sami na ziceru sto se vidja samo kod pionira. Super smo prosli i steta jer je ovo bila istorijska prilika da pobijedimo ovako slabu Grcku.
nemamo mi skok visokog igraca vidjeli smo koliko su nam grci napravili ofanzivnih skokova a sta ocekivati od hrvata,crne gore,makedonaca ovaj Sabit jedino ovce moze voditi a I njih bi izgubio Vardu je trebao ostaviti i ekipi a izostaviti Nesovica
danas će za nas navijat 14%.......... ostalih 10% još nema tv....
a jos ni ne spominjemo onu suplju zonsku odbranu gdje svako igra za sebe i brani svoj kvadrat prostora dok 20 cenata iz njega protivnicki igraci kao na treningu idu na dvokorak i polaganje bez mrvice otpora.
mislim da u ovo njegovo nevjeruje ni 24%..