Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobio ime po starom grčkom filozofu Sokratu Antetokounmpou
@kemo1ba Rasisto!
Kako da objasnim svojim unucima da su Antetokonpou, Kante, Pogba evropejci, a Moses, Assombalonga i Koulibaly afrikanci?
I Sokrat je bio ovako taman
Grk? ovo Grk?
Znaci Giannis koji igra efikasno (60% sut), ima odlicnu odbranu, sa statistikom od 27/12.5/6, po misljenju evropskih (ne)znalaca, je tek neznatno bolji od Doncica koji ima 20/7/5.5 sa procentom suta od 40%? Doncic ce biti igracina, ali ovo dizanje u zvezde pre vremena moze samo da mu skodi. On treba da ostane prizeman, saceka godinu dve da mu stigne pojacanje i krene da pobedjuje. A ne da bude naduvana bela nada kao sto je bio Porzingis u Njujorku
we wuz philosophers and shieeet
Gledajući čisto učinak ove sezone, ide Jokić ispred Dončića. Ali gledajući osvojene trofeje, Dončić je osvojio i Euroligu i Evropsko prvenstvo sa reprezentacijom, pa bi o0n trebao biti prvi. Ali u svakom slučaju, ova trijka je najbolja (trenutno).
Jokic , Doncic , Antetokumpu , i jos dva evropljana i daj Usa Dream Team
Realno među najboljima je u čitavoj NBA ligi, a Evropljane ostavlja daleko iza sebe.
On je Grk-Nigerijanac
e ako je on Grk...
@mustaHiil Rasisto!