Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
15 sekundi prije kraja, gubimo 3 razlike, lik ide na polaganje. Psujem, jbm razjbm sve, govori stari: Sine, sta se nerviras ,ima ljudi pametinijih od nas koji odlučuju! WTF???? Koji Newton je skontao da ćeš polaganjem dobiti 3 poena?
@ACDeminutive ne gledas kosarku dovoljno ocito, naravno da je sut za tri poena prva opcija u takvim situacijama, ali ako se stvori prilika za 2 poena, ide se na to sa instant pravljenjem faula u sljedecoj instanci.
@ACDeminutive osim toga, ako si pratio fino zadnji napad, trazili su nasi tu trojku. Medjutim, kao sto je naravno i ocekivano, Grci su zatvorili tricu i bili smo primorani na alternativu. Nisu ni treneri protivnickih ekipa maloumni pa da ne upute svoje igrace da brane tricu pod svaku cijenu. Neki treneri cak narede i pravljenje namjernog faula, da time ne bi uspjelo doci cak ni do upucenog suta za tri poena. Nije to uopce rijetka pojava.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ludnica u Mejdanu, gori sve, ni šibica ne moze visd stati, uzavrela atmosfera bla bla bla i na kraju mi opet pusiona.
Ova utakmica je dokaz koliko znaci borbenost i pozrtvovanost na terenu pa iako nema kvalitetnih igraca moze se nositi sa protivnikom ali isto tako da se vidi sta bi znacio bar jedan kvalitetan igrac da .preuzme odgovornost i pogodi kos.
Moramo biti realni, nemamo kvalitet! Nadam se da če naturalizovani igrač u novembru donijeti potreban kvalitet i uz malo sreće da čemo izboriti plasman na EP! Stručnom štabu, igračima, čestitam na zalaganju!
Svi pametni...bravo momci, igrali ste srcem i borili se protiv objektivno jace repke. Treba nastaviti raditi, nece rezultati faliti. Sretno
Majstori za ukakit
Vratimo se opet na našu staru dobru zemlju ...
prebacis na BHT1 i uzivas u FkS, Borcu, Sirokom ...manes se ove riktaze i sudijskog scenarija! Svaka cast kosarkasima i prisutnima u dvorani na Saburu ...al trea nekad napravit neku **zdariju, zdrobit kosti sudijama i ovakvima kao sto su grci ...pa neka i 5 god suspenzije al ce svako znati u buduce gdje dolazi i da se ne moze bas tako za!€bavat!!!
@azizmpj cuj to
Sudije kloshari!!!
Jedii g...a aticu Miškovic komanduje i bosnicu Sto ne dade makar minutu kamenjasu.campari
Posteno su se borili, bez obzira na poraz zasluzuju pohvalu...Samo naprijed....malo je falilo
Taraba od reprezentacije. A uz debilne fantastikose na tribinama, katastrofa ne može da promaši sport
Tegle katolici na svoju stranu, pravoslavni na svoju stranu, a SDA izdajnici na svoju. Kako mi uopšte imamo sport? Kako uopšte ova zemlja opstaje?
bošnje na reanimaciji
@AssadherojSirije mama ti na reanimaciji od sexa u anus
Bravo. Samo igrajte. Ljubi vas vaš cobrkan
Hajde dobro je jbg..šut užas, ostalo tu i tamo.Moramo i možemo pokazati bolju košarku, siguran sam u to.
Steta puno izgubljenih lopti bez suta na kos.....borbenost extra...bravo momci