Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo nam ga braca rusi,pa braca grci.
hahaha nidze smrda na olimpijadi a toliko su se kuRcili ovim sportom
Zapamtite šta vam kažem-10 god. NITI JEDNA REPREZENTACIJA U KOŠARCI IZ BIVŠE SFRJ NEĆE OSVOJITI NITI JEDNU MEDALJU NA EVROPSKIM I SVETSKIM TAKMIČENJIMA !!! HVALA.ps.na ovo bi mogao da stavim kuću i okućnicu.
@Djuro.ladno.
10 u pola s\'lukom i razligu
Srbi propali ...dno dna.
10 points goes to Serbia!
Au, šta ovi grci uradiše braci srbima? Iako pred bankrotom onako džentlmenski 10 za ponijeti ! Svaka čast !!!
odricem se rusije i grcke i prelazim na islam.
bosna sa onakvim vezaljem od trenera je izgubila sa manjom razlikom od te iste grčke a i pružila je jači otpor, toliko o megasvjetskim veličinama
Djuro, bas si se potrudio da objasnis ociglednu stvar. Navijaci velicaju i navijaju za svoj tim. Cudna li cuda. Srbija je realno u vrhu svjetske kosarke, u ocima navijaca je najbolja reprezentacija, u ocima nasih komsija muslimana i Hrvata je najgora, itd....
Kad se samo sjetim onih forumskih \"stručnjaka\" prije par tjedana i bombastičnih izjava o srpskoj dominaciji u košarci na Balkanu, naravno i šire u Europi. Pa se tu uzimalo \"moćne\" nadimke oliti nick-ove kao recimo \" Mnogo smo jaki\", \"Srbijo vladaj\", \"Srbijo dominiraj\", ....... i onda se dogodilo \"Srbijo, ukaki se\" . Podcjenjivalo se druge. Naravno, Hrvati su za takve bili kompleksaši, mi Bosanci smo bili \"šta ćete vi iz nepostojeće države\", Makedonci su proglašeni Srbima nižeg razreda, a ne ode se od sve te \"siline\" ni na kvalifikacije za Olimpijadu. Od BiH se to nije ni očekivalo, ali za navijače Srbije, naročito za ove iz manjeg entiteta to uopće nije niti bilo upitno, oni su već u lipnju razmišljali o boji medalje. Izašlo na nos tj. obilo se o glavu.
Ma da, nisu ljepotani kao ti, rodila te majka.
serte se i jedni i drugi ...
jesu garavi i jedni i drugi
ha ya a kad naši igraju???? i su kim??? ha??? a jel poć*o turnir u donjoj maoći????? ha?????????
pa kad imaš veće sise od nje. buahahahahhaah.... ja jesu vam srbi nabili kompleks fasisti maleni....