Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Htjeli su Grci podmitit sudije i protiv nas, al mi kao casna nacija odbili smo pare i izgubili besplatno
A što ih nisu izbacili hebali ih oni, šta je pišljivih 20 tisuća za grčki savez u poređenju sa prolaskom u drugo kolo!
pokusali su podmititi natprevar i sa makedonijom
BRACA GASOL R A Z J E B A L A SRBIJU HAHAHAHAHAHAHAHHA !!!!!!!!!!
kakve su to prevare, pa sada su dali jasan znak svima da mogu pokusavati podmicivanjem i proci nekaznjeno. hahahaha sta je ovo? :)) sad mi mozemo nuditi svakom sudiji 100 milja, ako odbije reci cemo da laze da je 100, nego 20.
Sramota, država im bankrotirala a oni bi da placaju sudijama
Domerkant je dao novu boju igri naše reprenzetacije :)
Vidi onog crno(gorca) na slici gore,he he he ironija.
Uvijek se sjetim one čuvene utakmice između nas i grčke negdje \'90-tih godina u atini je bilo evropsko prvenstvo. Na toj utakmici su nam sudije sve igrače poizbacivali zbog 5 ličnih izuzev dvojice (ne sjećam se sad kojih), tako da smo utakmicu završili časno sa dva igrača protiv njihovih 5. To je bilo nešto što se nikad i nigdje više nije desilo, a vjerovatno nikad i neće! E sad skontajte kolko su sudije podmićivali kod svoje kuće i koliko su ta dvojica bijednika dobili da nam sve igrače izbace van. Znači da to oni stalno rade. A šta\'š kad nas niko ni za šta ne zarezuje niti se znamo bilo gdje žaliti, niti znamo kome bi se žalili. Tako nam i treba. Živili Grci - šampioni korupcije!
S kim smo mi bili u grupi ccc :D
Ne vidim nikakvu razliku izmedju \"pokusaja podmicivanja\" i podmicivanja iz perspektive Grcke. Grcka bi trebala dobiti jednaku kaznu u oba slucaja, samo sto u drugom slucaju bi bio kaznjen i sudija. No dobro...ko zna koliko od ovog ima veze sa istinom.
Ma super su Grci, hoce da podmite sudiju Nijemca njegovim parama !
Pa valjda je ocigledno da se zezam - malo sale nije na odmet. Citav komentar je sala, a sala je najbolja kad je na spostveni racun. p.s. nisam ni napisao da smo pobjedili Grke
nemaju hljeba da jedu, a oni bi nekog podmicivali :D
a ček sad... a kako su sd sigurni u sve dosadašnje pobjede GRČKE na prvenstvu... možda je tamo POKUŠAJ postao USPJEŠAN...pa su sudili u korist GRČKE... ha šta rekoste na to....sad bi morali napraviti kompletnu istragu!!!!!
@Hajmo Bosno 1. Nismo pobijedili Grke na EP, vec Djetice i Croate naravno 2. Suspenzija Grcke bi znacila nas prolaz u drugi krug takmicenja. Malo si loncice pomjesao...
odakle im 20 hiljada € pa zar nisu oni bankrotirali???????????