Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Nokic se stvarno ove godine razvio dobio na kilazi jedno 20-30 kula sigurno (misica) to je ono sto mu je nedostajalo predhodnih godina...
*Jokic
Na ovom video se lijepo vidi u 55 sekundi da ga nije ni dotakao!
Pojma nema lik ,jokic jordan za njega
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Daj jel ovo realno, covjek pao kao Neymar,cuj gurnuo ga, on pao..pa daj molim te, znate kako trebate gurnuti ovolikog tipa da onako padne..a na video se jasno vidi da Joker uopste nije upotrebio neku silu u guranju..i onda on kaze drugima da su flopperi...nevjerovatno...trebao si mu jednu vaspitnu drmnuti,pa da ima razlog za pricu..
Nije ti niko kriv kad ne znaš.
odigram ovog jokica preko, i samo njega cekam zadnji ostao na listicu za dobitak, krene tekma, sve uredu jokic trpa, fali jos dva-tri kosa da ubaci, ali evo sta se desi, iskljucenje,a ja sad evo u ovo tmurno nedeljno popodne ovaj komentar tipkam ;)))
Inzagi na aparatima
Daj ba...realno, nigdje veze.
Reče igrač koji je kažnjen sa 5000 dolara od NBA zbog foliranja faula.
@Dmysteria Dobio je tehnicku zbog prigovora i mlataranja rukama prema sudijama, apsolutno opravdano. Jes se Gortat bacio, al cista tehnicka za Jokica.