Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao što je opjevao N. Salković: Kad se smiješ, mila kćeri smijat će se s tobom svi a kad budeš zaplakala plakat ćemo ja i ti. Idemo Bosno!!! s tobom sam radovali se il' bili tužni!
Odavno su svake kvalifikacije lakrdija jer neko ih pravi a klubovi ne daju igracima da idu osim toga lahko je velikom repkama imaju stotine dobrih igraca a mali savezi kao nas osudjeni na PROPAST,steta volio bih da opet igramo neki veliki turnir jer to zasluzujemo
Koliko se sjećam, Gordić je odavno objesio reprezentativne patike o klin. Ne znam zašto nas pokušavaju zavarati. Ista stvar je sa Stipanovićem, ali vidjećemo. Ja ne vjerujem da će se pojaviti. U svakom slučaju, svaka čast svima, ali nikad lošija reprezentacija. Jadi moji, niti jedan igrač ne igra ozbiljnu ulogu u nekoj ozbiljnoj ligi. Dakle, kraj igrice.
Cuj Penavu nije pustio klub, a momak ni sekunde nije odigrao ove sezone...
Od ponedjeljka RS će blokirati i rad naše košarkaške reprezentacije. Kada tokom utakmice košarkaš iz RS-a primi loptu biće suzdržan od daljnje akcije. Stajaće k'o ukopan dok mu sudija ili protivnik ne uzme loptu. :)
Zar savez i reprezentacija nisu rasformirani?
Gordić nije igrao ni kad je bio zdrav
musa 1 poen