Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova ekipa jazz nidje veze na zapadu 3 ekipe jake ostale sve kanta da vidimo ove govnare protiv Cavsa hahah
Prosli playoff je bio relativno dobar, dosta dobrih i neizvjesnih utakmica... Ovaj je dosadan, bojim se da do finala nece biti nikakvih uzbuđenja :/
..eee nikad onih finala više Bulls-Jazz. Spavao nisam.
@Dobitak..vratismo se unazad hehe..ti si jedan od rijetkih kao i ja u ono vrijeme što je navijao za Jazz baš zbog tog tria koji na kraju nije uspio uzeti barem jedan prsten na zalost jbg. Luftanje iz škole po redovnoj proceduri, svi u razredu navijaju za Jordana i Bullse a ja među rijetkim a Jazz :) lijepa vremena.