Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maestralna partija Jamesa, nemoguci sutevi Irvinga, to sve na kraju ne znaci nista kada imas u protivnickoj ekipi Kevina Duranta
Ja kad sam govorio lagano za golden state levati mi dislakovali .. nema te ekipe trenutno koja bi ovakav golden state zaustavila..
Cavsi sa onako "efikasnom" centarskom linijom nemaju sta traziti u ovom finalu. Tristan Thompson je u ovom finalu ubacio 8 poena, i to sve u drugoj utakmici, dok je prvu i trecu utakmicu zavrsio bez poena, sa prosjekom od 22 minute na terenu. Katastrofa!
Sada se vidi zašto je Durant pobjegao iz Oklahome. Da je u ekipi imao Westbrooka umjesto Curryja ovaj meč ne bi dobili iz 10 pokušaja. Ovako je Curry pogađao iz tranzicije, a na postavljen napad su radili izolaciju Durantu. Ne čini Warriorse ovako moćnim činjenica da imaju 4 superzvijezde, neko činjenica da su te superzvijezde nesebične i racionalne.
i sto je najvaznije reci - timski igraci :) dok ovi kavaljersi na snagu i "misice" pokusavaju nesto uraditi
Durant je otisao iz Oklahome zato sto pored Westrooka nije imao treceg igraca koji moze prelomiti utskmice. Opet kazem da nema ekipe u NBA u ovom trenutku da imaju tri igraca u petorci kalibra ove trojice iz GSW. Da GSW ima istu ekipu kao prosle godine, bilo bi 3:0 ali za Cavse
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
tako je to kada imas monopol u NBA. carry , thompson ,durant i igoudala su ipak prevaga nad kraljem jamesom i ekipom
@arkada Zaboravio si greena koji je bolji od igoudale i igra odbranu dobru. Tako da bihbprije stavio u taj redosljed greena. Inace sav respekt igoudali drama je all around player.
U NBA-u, 90% situacija koje idu jedan na jedan, odbranbeni igrac opste ne isprati covjeka, samo ga pusti. Da to promjene u CL ja vjerujem da bi se vratili. Ali hajde ocito to nije takav stil igre, vec samo za raju i publiku
Dobija Clevelend narednu. Ako treba i NBA ce da intervenise. Nisu ludi da propuste dodatnu zaradu.
Ako ih pojede i u 4. utakmici, naljeto možemo očekivati velike trejdove, još samo kad kralj ne bi čekao da njemu nekog dovedu u Klivlend, već bolje bi bilo da ode negdje ovih par godina, zašto ne npr. u Portland u kojem je skoro sve već pripremljeno.
@ajan.2309 Ili u Chicago. Uhh, puste zelje.
@opp Mislim da će se nešto veliko desiti do početka nove sezone, jer ljudi su počistili sve pred sobom i ovo jednostavno više nema smisla. Bitno je samo da se poklope pozicije u nekom timu, vidjeli smo na primjeru Oklahome sa KD, RW i JH, da nisu bitna samo imena i individualni kvaliteti, već dobro ukomponovan tim, sa trenerom koji ima autoritet.
Kolike su sanse sa Cleveland opet preokrene?
@MarlboroGold Iste kao da nasi do jula prevedu odgovore na onaj upitnik.
@opp hahaha dobar :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)