Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije gotovo dok sirena ne odsvira kraj... ali Warriorsima treba Durant da dobiju Toronta truput zaredom.
Ljudi Curry previse fula, baca kako stigne pa kud puklo. Ovo nije normalno, ako te nece probaj s saigracem, ali ovako gubiti lopte non stop nicemu ne vodi. Thompson barem sutira iz razumne pozicije.
@fbUser21972186x16 Menscini ne znas ti ko je Curry, a ni oci te dobro ne sluze. Probao je on sa suigracima, ali nije islo. Jedini nacin da dobiju je da on puca i puca i puca, ali nije ni njega islo. Nije jos gotovo, ali ne mogu se izvuci bez Duranta. Mislim da on hoce igrati danas.
Naprijed Kanada , konacno imaju sansu da dobiju prvaka u sportu koji nije hokej
Bili su i bejzbol prvaci ranih 90tih.
Neznam zasto Kanada kada je samo jedan igrac iz Kanade a i on nije rodjen u Kanadi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Green "zaprijetio" Torontu: Pobijedit ćemo tri naredne utakmice i osvojiti titulu UPS
Samo da obiljezim teritorij prije nacionalistickih prepucavanja...
interesantno,ako se vrati Durant biti ce svega,ako ne, onda gotovo,bravo RAPTORSI