Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema šanse da Nurkić zaigra na ovom EP.Potpisao je u Denveru da će igrati ljetnu sezonu.Čak i da ga klub pusti bolje da sad ne dolazi zbog atmosfere u ekipi.
Može li neko objasniti ovu situaciju sa Nurkićem, je l' neće da igra ili ga ovi ne zovu, šta, kako? Hvala :)
Otisao u denver umjesto na pripreme da ne bi sjebao karieru, da se pokaze i uspije prvotno u denveru koji ce ga i placati. Nas savez se digo jer nisu vjerovali prici o povredi a ovaj nije zelio reci pravi razlog. Za juka bi igrao al za sada ima precnijih stvari i mi to moramo prihvatit. Zaigrat ce kad sazrije, osigura buducnost kao profesionalni igrac u nba a to ce potrajat cca 2-3 godine. Ovi nasi *eru o patriotizmu a zaboravili ko im je osvojio A diviziju. Eto
Otprilike je istina da je njegov menadžer iskoristio neke kvazi-nesuglasice sa Savezom da napravi dramu od svega toga i da ga udalji od reprezentacije. Ipak NBA donosi desetine miliona i za osrednjeg centra, a reprezentacija je gubljenje vremena u njegovom slučaju. Igrao je za mladu reprezentaciju planski i onda se pokupio i otišao u NBA. Mislim da nije trebalo praviti nikakakav sukob niti prijetiti bilo čim. Ako neko hoće da igra, neka igra, ako ne, nikom ništa. Ova nekakva papanska prepucavanja su gluposti. Ne znam šta je ispisano uspjesima BH košarkaša ove godine, kao da je neko profulio reprezentaciju totalno. Niti su šta ovojili niti su igrali bilo kakve bitne uloge kao pojedinci. Vrh osvajanje njemačke lige Đedovića.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)