Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi ne smijemo Janeza podrzaati iz politickih razloga. A i nije cemu igrac. Drvo oboicno koga forsiraju.
ovi sutevi nesto iz daljine. to se presiongom rijesavao. mislim da ce brzo zapasti u krizu. samo ga za dres hvataj i ne daj mu loptu da dobije, pa da vidis kako ce pucati...
Naslov vam ne valja.
Samo ljubomorni će reći da nije bolji od Dražena Petrovića
Prvi u historiji koji je imao četvrticu iz matematike u šestom razredu osnovne škole a da je postigao ove poene, Bravo, džaba je tripl dabl ako ti treba 20 šuteva da postigneš 10 poena, doslovno svako može imati tripl dabl ako dobije dozvolu da šutira koliko hoće, hajde neka svi sa balkana budu Hardeni jer će genocidna sirotinja odnosno Evropski crnci da se raduju, a onda padne sve u vodu kad vide da ispadaju u prvom krugu..
Doncic jeste odlican kosarkas medjutim NBA liga se promijenila tako da je nezahvalno praviti poredjenja izmedju njega i nekih prijasnjih igraca. Jabbar, Bird, Magic, Jordan svako na svoj nacin je dao pecat igri.
Volim više ova fina lagana 'evropska' polaganja nego ona krkanska crnačka zakucavanja. Uživancija. :)
Dominacija Srba, na zapadu ništa novo...😉🇷🇸💪
Dominacija na Zapadu a u manjem entitetu doslovno zive od kupusa, svinjske masti i bajatog leba!