Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šejlin mali....
Pređi malo kod Muse u Španiju, da se plasiramo na Evropsko.
Želim mu svu sreću, ali nema za njega sreće u NBA. Prema podacima na stranici ESPN https://www.espn.com/nba/team/roster/_/name/min/minnesota-timberwolves, on nema još ni zagarantovan ugovor. Mislim da je Garza kao svtvoren za evropsku košarku i da bi mu bilo pametno doći u Evropu, krenuti od nekog manjeg tima, pa polako napredovati. Jer ako ne igraš, niko ne zna kakve su ti mogućnosti.
Na two-way ugovoru je, nije to neka novina. Zapala ga je nesretna situacija sa Wolvesima i njihovim kvalitetnim visokim igračima, kako će igrati pored Goberta, KAT-a i Andersona? Ja i dalje mislim da bi mogao biti rotacijski igrač u pravoj ekipi koja će mu dati pravu priliku.
Bravo lafe 👏🏻