Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Firke kralju naš.
Firke legenda
Gordan Firić, čovjek koji je uvijek srcem igrao za domovinu! On u tandemu s Nenom Markovićem, uz Alihodžića, Mujezinovića, Avdića, Bećiragića...kakva je to reprezentacija bila! Sretno majstore! Nadamo se dobrim rezultatima, jer znamo da se nisi odazvao zbog para i lične promocije, nego zato što voliš ovu zemlju!
fuj
Ublehasi! Savez napolje!
ma samo da i vas ne na..ze kao i bosnica na tereny cemo vidjeti kakvi ste sretno
Firic je kralj. A i beciragic bio dobar igrac, 165 cm al imo dobar odraz.
Zao mi je sto je Bosnic otisao, ali mi je drago sto je Gordan dobio sansu. Ovako je isto Halimic sklonjen sa kadetske reprezentacije koju (malo ko zna) je on napravio, a onda Pandza osvojio prvenstvo. Nadam se slicnom raspletu i sa seniorima.
Zahtijevam da moj omiljeni građanski, probosanski kandidat za kojeg ću glasati, inače načelnik najveće opštine u najnebitnijoj poludržavi svijeta te presuđeni ubica na uslovnoj kazni Semir Efendi riješi pitanje vrana u opštini. Želim da ih kao predsjedavajući ničega konkretnog lično iz puške poubija i genocidira jer su toliko nasrtljive i graktave da ne zaslužuju da lebde probosanskim nebom. Pucaj Semire!
A nece niko vratiti pare od plata... A to sto nizete neuspjehe nikome nista!!!