Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On nece u NBA meda moci jedva cekam Oktobar da potvrdim svoje stavove
Bravo.
Svaka vast. Cestitke nasem Musi.
Realno, Dončić je bolji, ali nije igrao za reprezentaciju u kvalifikacijama, pošto je igrao Euroligu. I pored toga, ovo je još jedna potvrda Musine vrijednosti i potvrda da je Jurij Zdovc, nekad sjajni košarkaš, zalutao u trenerske vode. To vrijeme koje je proveo pod Zdovcom u Cedeviti Musu je umalo koštalo dalje karijere. I da, uskoro ćemo vidjeti i kakav je Musa čovjek, izbjegao je posljednje utakmice za reprezentaciju.
@WillyWonka Doncic je 10x bolji
@gumenakita po tvojoj mami
Jos da nema iskopleksirani baliski mozguljak mozda bi i bilo nesto od njega. Ovako imamo s cim da se sprdamo na klixu
@umjetnik samo se ti sprdaj, mali valja milione.. al eto neka fukara na top portalu ce da se sprda s Musom... ljubomora i zavist top bolesti balkana, posebno ovih domacih patriota..
Sa cime? S cinjenicom da ce da zaradi za mjesec ko ti za citav zivot? Ili mozda sa cinjenicom da je prepoznat kao talenat i uspio u necemu, dok je tebi vrhunac laprdanje na klixu? :)
Gdje je Luka Dončić?
Nije igrao za slovence u ovim kvalifikacijama još uvijek, vjerovatno će zaigrati u septembru
Bravo momce samo nastavi tako uzdignute glave znaj svoj cilj i jos veci uspijeh ce doci sam ne obaziri se na gluposti od naroda previse uvijek ce bit zavidnih
Bošnjaci dominiraju!
Uhh nisi to trebo napisati. Sad ce te dezurni FGRovci i srbocetnici izvrijedjati jer ga nisi nazvao Sfbinom ili Bosancem
I stvarno je sramota da se zove Dzanan pa jos Musa. Treba neko moderno ime da prihvati kao sto je Muhamed Gracic uradio.. Pardon, Dennis Gratz.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)