Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
33 godine, 15 sezona u ligi
Životinja, mislim da je čak prekucao i Jordana..
James je bolji košarkaš, ali Jordan je puno više uticao na popularnost i širenje NBA-a da su košarku počeli gledati i igrati i oni koji to do sad nisu radili. Samo treba uzeti u obzir kačkete, patike džordanke i drugo u obzir. Kad bi im se zamjenila mjesta James bi dominirao i u jednom i u drugom.
@MarlboroGold Što kaže WIlt Čejmberlejn "Jordanu bi svi mi (NBA igrači) trebali da dajemo 10% od naših zarada jer je on ovaj sport učinio popularnim"
Jedan od najboljih igraca svih vremena ako ne i najbolji.
houston vodi 3:2
Houston Warriors i Golden State Rockets
RundoC zbog moje ispravke klix novinaru imao si zadovoljstvo da procitas tacnu vijest, nema na cemu :)