Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirza bez promašaja, ali samo dva šuta. Ako ovako nastavi uskoro će doći na prosjek od 5 poena po utakmici. Nikad mi neće biti jasno gdje je greška. Ove sezone nije izveo nijedno slobodno bacanje, što znači da ga reket uopšte ne interesuje, a dva skoka po utakmici za nekoga njegove konstitucije pokazuju da ga ni igra ne interesuje. Totalno sam razočaran njegovom karijerom (izuzev iznosa ugovora), cijelo vrijeme se nadam da će bit neki faktor u NBA, ali ništa od toga.
mada je rani pocetak sezone i fali im drugi najbolji igrac (thomas), cavsi izgledaju uzasno, odbranu nemaju, sve se svodi sta uradi lebron...Lua otjerati pod hitno...Bucksi izgledaju izvrsno
Jel ovaj antekolumbo nas drzavljanin? 😂