Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@jotomas samo se ti tjesi. Znas u dusi da si nastao od Srbina. Zato i ponavljas te neke neboluze ko papagaj. Ovi gore svi navedeni su Srbi.
Svi dobri igrači,ali Jokara je kralj.Pogotovo kod asistencija ostali igrači spram njega izgledaju kao djeca.Loptu baca kao da igra hrkljuš,haha
Na stranu politika, ali ne mozes a da ne pomislis kako bi izgledala reprezentacija Jugoslavije... wow
Još jedan dobar playmaker i šampionska petorka. Plus klupa....
@DivaGrabovcevaa Srbo pokatoliceni, Bosnje ti se igraju sa starom. Bojan Bogdanovic je Srbin imenom i prezimenom, samo pokatoliceni, nikakav Hrvat. Doncic nije nikakava Slovenac, nego chetnik, i to onaj ortodoksni.Onaj Vucevic, koga zoves Crnogorcem ima istetoviran chetnicki klub Crvenu Zvezdu, i redovno dize tri prsta, bas kao i Ravnogorac Doncic. Od svih ovih, najnormalniji je Jokic.
Srpski centar, glumite nešto, ali ste nepismeni.
Gdje su Bosnjacki antitalenti? Vjezbaju sjedecu odbojku? Kolko su lijeni da im se ne da ni ustat da igraju :D
Idemo Balkan Ekpres💪🏻👏
Kapa dole ovim momcima, stvarno dominantno. Dokaz da se radom može daleko dogurati, bez obzira odakle krećeš. Trojica o ove četvorice na All Star utakmici, zasluženo.