Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo
@drmex, Najvise je vremena proveo u igri od svih....Vidi se da vide u njemu dobrog igraca i da ga forsiraju kada god mogu...Samo naprijed mali, za 2-3 godine da budes glavni u Brooklyn-u....
Sad cekamo komentare primitivaca, samo guraj mali, svaka cast
@fbUser1595333253 samo guraj mali svaka cast
najveći uspjesi su oni gdje sam sebe nadmašiš svaki put, a ne jesi li nekog drugog nadmašio... Neke stvari su za tebe nedostižne, kao što su neke stvari koje postigneš za nekog drugog nedostižne... Imaš samo jednu konkurenciju u životu, a to si sam sebi. :)
treba uspjet iz ove vukojebine dobacit do amerike i ovako se dobro hrvati s nba zvijerima. svaka čast momčino
Sad vam valja Musa? Igračina je mali, samo mu treba minutaža
17p na 15 šuteva ko i onaj vehabija, a jokic kad ga čuva trener i odmara drugo poluvreme ovi konji napišu da je zakazao.
Pickica obična!!!!
Očito je da je jedini problem cijelo vrijeme bilo samopouzdanje i djelimično fizička konstitucija. Momak polako radi na obje navedene stvari kako treba. Uz malo sreće biće to igračina kakvih je malobilo na ovim prostorima. Sve najbolje Musa!
deri Musaaaa
Bravo Musa Majstore!
Gdje ste sada miševi?
Nabildao se Musa, Teletović u panici.
Mogao je i da ih pojača! Samo je trebao da izađe
Svaka čast ovi tastatura strucnjaci kazu malo im je 5/15 i 4 izgubljene lopte, ne znam ko su ali predpostavljam da se radi o NBA zvjezdama.
Ponos!!!
Fantasticni 17 poena 😅 kad se vrate svi igraci u fullu za brooklyn mali nece ni 2-3 min igrati.
Ko je gledao vidjelo se da je vise razigravao nego uzimao suteve. Iako mu je procenat slab, evidentno je da je postao vise timski igrac odatle i uvijek 6-7 asist. po utakmici.