Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolin me kuraz za genocidnom srbijom!
dzaba svima...španjolska uzima ovo lopatom sve
Spanija ce osvojiti svakako, steta sto nema teodosica i jokica srbiji...i gobera i parkera francuzima bilo mi mnogo bolje prvenstvo...ovako niko nece moci dobit spaniju
Turska publika će biti previše za inače vrlo dobru Latviju. Pogubiće se jadnici, tako to uvijek bude. A Crnogorci znaju sa Srbima u košarci, oni su im penicilin. Srbija ih nikad nije pobijedila.
Kako nije, prije 20 dana na turniru u Beogradu su ih dobili...A CG i nema neki specijalan tim ove gfodine jer nema dosta NBA igraca...
Uzimaju Turci večeras uz publiku, mada su ovi drugi individualno bolji, što znači da Srbija ide na Crnu Goru, gdje svašta može biti.