Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mirza teletović će iz latvije sa parkinga pogađati koš u zagrebu
hahahahahh Vrh!
hoce..evo ga i sad trenira na parkingu u latviju
glupost,pa trebali su dat hrvatskoj citavo prvenstvo.pa hr imala nove moderne dvorane koje su pravljene za svijetsko prvenstvo u rukometu.zadar,split,zagreb,osijek,sve super dvorane.ubile se za eurobasketa.
A ukrajina ko ima?
Zasto komentarises nesto kad veze o tome nemas?
Ako ste ikad imali ideju o zaradi na kladionici, evo vam prilike da ju realizirate!!! http://rentabilnost.blogspot.com/
Želite savjete o klađenju?? Želite konstantni dobitak??? Želite stručno izrađen listić??? OVO JE PRAVO MJESTO ZA VAS!!! rentabilnost.blogspot.com
Ko ce placati troskove prevoza?
nidje veze
moze u skenderiji
nemojte u latviju dalekooo
Bu'mo dosli
MI HRVATI ! MI HRVATI! MI HRVATI!
I bogu smo teški.
Daj te Zagreb da se igramooo
Lapsus calami
Postovani kandidati, clanovi organa SBB-a Centar, predsjednici i clanovi MO, clanovi i simpatizeri SBB-a, Dobio sam vrlo jasne signale od nasih koordinatora za odnose sa javnoscu i internet kampanju u okviru Opcinskog operativnog izbornog staba, koji upucuju na potrebu naseg jaceg angaziranja u kreiranju ishoda rezultata anketa na raznim portalima. Ne mozemo ocekivati od nekolicine ljudi da donesu rezultat u ovakvom vidu kampanje. Ovdje, obzirom na pravila igre( KLIX.ba link za anketu: http://www.klix.ba/anketa-izbori-2014?error=access_denied&error_code=200&error_description=Permissions+error&error_reason=user_denied#_=_:) masovnost ucesca daje rezultate. Zato ucinimo i na ovom polju iskorak u pravcu kreiranja rezultata koji nam realno pripada. Mi smo jasno kazali i precizno definirali nas izborni cilj. Zato je pred nama svima veliki zadatak i golema odgovornost da taj cilj u punom kapacitetu i ostvarimo i obezbijedimo rezultat koji ce dati sansu da se promjene u ovoj zemlji i dese, da nam svima bude bolje. Izuzetno je vazno da na svakom mjestu i u svakom obliku afirmisemo nas projekat. Iz tog razloga svaki oblik internet kampanje, ucesce u anketama putem raznih medija, neka bude poziv svakome od nas da se ukljuci i da svoj doprinos. S tim u vezi, pozivam vas sve da se aktivno uključite u FACE TV anketu, i date svoj doprinos konacnom ishodu ankete, a glasati za SBB mozete pozivom na broj 096 240 105. Ne zaboravimo, ovdje masa daje rezultat, a nas ima. Do pobjede!!! Izvrsni direktor OOIS-a Becir Sirovina
Izvini, koliko plaćamo ovaj poziv na Face tv i hoce li nam biti refundirano? Hvala
Samo da obavijestim kliksere da je u škutoristanu stanje redovno: šverc, droga i majorizacija.
To je sve EU, i normalno da se mogu dogovoriti....
Hoćemo basket i u škutoristanu, dosta je bilo majorizacije!
Mislim da će mali Hezonja tu izdominirati. Inace ko ne zna, mali Hezonja je hravtsko mitološko biće, kaže BiH prvaaak da bi Hezonja mogao čak biti i draftovan narednih godina!
Što se ba ložiš kralju? Samo labavo, čuavaj zdravlje!